Buiten spelen
Buiten spelen vinden wij belangrijk! Dit is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. We gaan er regelmatig even op uit om de omgeving te ontdekken en Gods mooie natuur te bewonderen!

Baby’s krijgen veel persoonlijke aandacht
Onze pedagogisch medewerkers kennen alle baby’s goed. We nemen de tijd om gezellig met ze te praten en samen te spelen. Er is veel contact met baby’s in taal, gebaren en natuurlijk lichamelijk contact. Dat zorgt voor veiligheid en het stimuleert de taalontwikkeling. Je kindje voelt zich hier snel thuis, daar zorgen wij voor.

Dreumesen bieden we geborgenheid en uitdaging
Terwijl de jongste baby’s genieten van de rust, bieden wij de dreumesen  ruimte om te spelen. Met dezelfde vertrouwde gezichten om zich heen. We spelen in op de behoefte van elk kind en bieden afwisseling en uitdaging voor ze.

Voor peuters is er een een activiteitenaanbod
We bieden activiteiten die passen bij de ontwikkeling en de peuters krijgen de uitdaging die bij ze past.  Peuters krijgen bij ons een rijke omgeving met materialen speelgoed aangeboden. Ze krijgen bij ons veel ruimte om zelf te kiezen waarmee ze willen spelen. Het ene kind dat aan het puzzelen is, zit naast een kind dat schelpen van verschillende vormen aan het sorteren is. Als er ruimte is, mogen de peuters van het KDV mee doen met het aanbod van de peuterspeelzaal.